SORU:Son albümünüzde türk enstürümanları kullandınız.Neden?
EREN:Daha renkli olsun diye yaptık.Gerçekten insanın içine işleyen müzik aletleri var.Hiç beklemediği şarkılarda bunlarla karşılaşınca insan mutlu olur diye düşündük.
SORU:Aranızda sevgilisi olan var mı?
CEMRE:Yok
EREN:Var
YASEMİN:Yok
GÜLÇİN:Yok
EREN:Okul hayatı,müzik çalışmaları derken aşka vakit bulamıyorum ama böyle de çok mutluyum.3.5 yıldır beraberiz,evliliği düşünmüyorum.Sevgilim,arkadaşlarımı çok seviyor.Onları kız kardeşi gibi görüyor.
SORU:Bir süre sonra evlilikler arka arkaya gelince 'hepsi'ye zararlı olmayacak mı?
CEMRE:Bu grup olduğu sürece evlilik olmaz.Evliliği,çocuğa sıra gelmez.
EREN:Evlilikler grubumuzu dağıtmaz.Üstelik 'hepsi'yi bitirecek erkeğin aramızda işi olmaz.
YASEMİN:Eş seçimlerimizde birbirimizin fikirlerine önem veririz.
GÜLÇİN:Evilikler ve aşklar bizi asla ayıramaz.
EREN:Daha renkli olsun diye yaptık.Gerçekten insanın içine işleyen müzik aletleri var.Hiç beklemediği şarkılarda bunlarla karşılaşınca insan mutlu olur diye düşündük.
SORU:Aranızda sevgilisi olan var mı?
CEMRE:Yok
EREN:Var
YASEMİN:Yok
GÜLÇİN:Yok
EREN:Okul hayatı,müzik çalışmaları derken aşka vakit bulamıyorum ama böyle de çok mutluyum.3.5 yıldır beraberiz,evliliği düşünmüyorum.Sevgilim,arkadaşlarımı çok seviyor.Onları kız kardeşi gibi görüyor.
SORU:Bir süre sonra evlilikler arka arkaya gelince 'hepsi'ye zararlı olmayacak mı?
CEMRE:Bu grup olduğu sürece evlilik olmaz.Evliliği,çocuğa sıra gelmez.
EREN:Evlilikler grubumuzu dağıtmaz.Üstelik 'hepsi'yi bitirecek erkeğin aramızda işi olmaz.
YASEMİN:Eş seçimlerimizde birbirimizin fikirlerine önem veririz.
GÜLÇİN:Evilikler ve aşklar bizi asla ayıramaz.