ewt hepsi bir atv ye geçti ilk bölümü ilre ilgili yotumlarınız alımm
GRUPHEPSİCİLER!!!!
En bÜyÜK gRuP HePsaİ FaN SiTeSi iYi eĞlEnCeLeR DiLeRiZ ÜyE OlMNDaN FoRmU GöReMeSİnİzs
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
buseeren demiş ki:ya arkadaşlar keşke hepsiyi her gün verseler hatta tv de hep hepsi olsa ben hiç sıkılmadan izlerim valla
xecex demiş ki:hiç bir bölümünü kaçırmadan izliyorum atv ye geçmesi ii oldu çünkü atv nin kalitesi falan ii aynn bnde 1gün izlemeyince 1ay izlememiş gibi oluyorum tekrarı varsa tekrarını mutlaka izliyorum izlesem bile süper bi dizi ya çok seviyorum HEPSİ 1 i
hepsim_eren demiş ki:xecex demiş ki:hiç bir bölümünü kaçırmadan izliyorum atv ye geçmesi ii oldu çünkü atv nin kalitesi falan ii aynn bnde 1gün izlemeyince 1ay izlememiş gibi oluyorum tekrarı varsa tekrarını mutlaka izliyorum izlesem bile süper bi dizi ya çok seviyorum HEPSİ 1 i
CNM BENCE SHOW DAHA İYİYDİ BANA GÖRE AMA
xecex demiş ki:hepsim_eren demiş ki:xecex demiş ki:hiç bir bölümünü kaçırmadan izliyorum atv ye geçmesi ii oldu çünkü atv nin kalitesi falan ii aynn bnde 1gün izlemeyince 1ay izlememiş gibi oluyorum tekrarı varsa tekrarını mutlaka izliyorum izlesem bile süper bi dizi ya çok seviyorum HEPSİ 1 i
CNM BENCE SHOW DAHA İYİYDİ BANA GÖRE AMA
canım benim ben zaten show kötü demedim ki ben doğru söylemek gerekirse alışamadım daha show u açıyorum sonra Atv showda iyi bence yanlış anlama show kötü demedim okey yanlış analaşılmak istemem
yaseminim benim demiş ki:süper bir bölümdü
Similar topics