ben gerçek olduğunu sanmam ama öyle diyolar Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı Geyikleri Bu olaylar ve konuşmalar gerçekten yaşanmıştır. Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? - Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. - Çıkıntı alabilirmiyim? (Printerdan çıktı almak için öğrencinin sorusu) - Disketi print alabilir miyim? -Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor? -Hayır ara sıra yeıil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor. -14 numaralı bilgisayar çok salak hocam yaaaaa... -Chat yapabilirmiyim hocam? -Hayır! -Ama niyeeeee?... Bilgisayarında resimli ekran koruyucusu çıkan öğrenci koşarak gelir; -Hocam bilgisayarıma bişey oldu!! -Yer var m?? -Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? -Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? -Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var. -Hocam ....... adlı şarkıyı çalarmısınız? -Peçeteye yaz ver... 10 dakika sonra öğrenciden peçeteye yazılı olarak şarkı isteği geldi. -Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti... -Olsun mühim olan katılmaktı... Saat başlarına çeyrek kala dağıtılan bilgisayar kartlarını almak için öğrenciler çeyrek geçelerde sıraya giriyorlar... Hoca; - Ama tezgahın önünü kapatıyorsunuz... -Ben sabah geldim. Diğer amca vard?. O amca varken......... -O amca değil Erol Hoca -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. -3.5 A'yı bulamıyorum (öğrenci disket sürücüyü soruyor) -A 3.5'mu atıyor??? -Internet var mı? -Hayır kesik.. 30 dakika sonra aynı insan -Internet geldimi? -Hayır hala yok. 30 dakika sonra aynı insan -Hocam baktım ama internet hala yok galiba! |
GRUPHEPSİCİLER!!!!