arkadaşlar sitemize üye toplamak için youtubeye üye olanlar vidio yapabilirlermi?
GRUPHEPSİCİLER!!!!
En bÜyÜK gRuP HePsaİ FaN SiTeSi iYi eĞlEnCeLeR DiLeRiZ ÜyE OlMNDaN FoRmU GöReMeSİnİzs
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
sizce
düzeltmeyi bilmiyorumhepsim_eren demiş ki:ya bu arada kısaltarak yazma yasak uyarı alırsın bide anketide kısaltmışsın düzelt canım yaa:)
edit yazıyoya ordan düzeltt canım |
yazmıyo ama saolhepsim_eren demiş ki:
edit yazıyoya ordan düzeltt canım
yazıyor canım alıntı dediğin yerin yanında kağıt ve makas var kendi mesajında oradan mesajını düzelte bilirsin aşağıya inince anketini göreceksin oradanda anketini düzeltebilirsinhepsierenon15 demiş ki:yazmıyo ama saolhepsim_eren demiş ki:
saol cnmcmr_ern_cnsl demiş ki:yazıyor canım alıntı dediğin yerin yanında kağıt ve makas var kendi mesajında oradan mesajını düzelte bilirsin aşağıya inince anketini göreceksin oradanda anketini düzeltebilirsinhepsierenon15 demiş ki:yazmıyo ama saolhepsim_eren demiş ki:
bende üyeyim de nasıl konuluyobuseeren demiş ki:siz hazırlayın ben koyarım ben youtubeye üyeyim
nerden ögrenebilirim kiyoshy aşığı demiş ki:araştır bul koymayı
bende öyle ögrendimyoshy aşığı demiş ki:ya ne bileyim ben herşeyi karıştıra karıştıra öğrenmişimdir