baba bizim niye yazlığımız yok? -oğlum bizim kışlığımız da yok ki -çok gerçekçisin baba -baba bizim niye yazlığımız yok -anana sor olum bişeyi de anandan iste -istedim bu yaştan sonra benim için bu kadar fedakarlık yapamazmış -ananın en azından elinden geliyo bak benim o şansım da yok hükmen mağlubüm yavrum ben -baba bizim niye yazlığımız yok -yazın güneş çok sıcak olur denizde ıslaktır beynimiz bronzlaşır hiç gerek yok bence -hem ben de esmerim zaten babacım -baba bizim niye yazlığımız yok -oğlum biz yüzyıllar önce yerleşik hayata geçmişiz zaten yaylak kışlak yaşantı çok eskilerde kaldı -ne varsa eskilerde var diyen sensin babacım -kime çektin olum sen -baba bizim niye yazlığımız yok -valla baba bi yazlık alırsan içkiyi sigarayı bırakcam -oğlum yazlık parasıyla beyaz işine gireriz sende rahat edersin bende rahat ederim -bende ottan kurudan sıkılmıştım zaten iyi olurdu -baba bizim niye yazlığımız yok -büyüyünce senin olur inşallah evladım -olmazsa ben kar satmayı düşünüyom baba büyünce -idealist yavrum benim -baba bizim niye yazlığımız yok -magazin programları izle oğlum senin yaşayamayacaklarını canlandırıyolar adamın gözünde -vallamı baba -valla ben nasıl bu yaşa kadar sabrettim sanıyosun -baba bizim niye yazlığımız yok -yazın oralar çok kalabalık oluyo evlat istanbulun keyfini çıkarsana sen -40 derece mi galata kulesi buharlaşıyo baba boğaz kuruyacak -bende kurudum l...a...n asgari ücretle azami çalışan benim köye gideriz haftaya... arkadaşlar l...a...n kelimesi için özür dilerim:( |
GRUPHEPSİCİLER!!!!