BeRçİm=hepsim_eren merhaba nasılsın canım (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): iyiyim teşekkür ederim (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): sen n asılsın BeRçİm=hepsim_eren: bende iyi BeRçİm=hepsim_eren: çoktandır görüşmüyoruz (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): evet derslerden dolayı pek msn yi açamıyorum BeRçİm=hepsim_eren: hımm BeRçİm=hepsim_eren: sende tam bir eren hastasısın galiba? (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): evet kesinlikle öyle (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): :D BeRçİm=hepsim_eren: bende eren hastasıyım BeRçİm=hepsim_eren: peki sitede en çok sevdiğin kişi kim[bu soru ortalığı karıştırmasında] (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): herkez yani başlıca tanıdığım olarak sen ve yoshy aşığı BeRçİm=hepsim_eren: bende seni canım:D (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): :D BeRçİm=hepsim_eren: pekii sitede davranışlarını beğenmediğin varmı? (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): evet ama şimdi açıklamayalım ortalık karışmasın:D:D BeRçİm=hepsim_eren: doğruuu BeRçİm=hepsim_eren: eee bir mod olarak üyelerden ne istersin[tabi üye fazla yok ama] (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): evet dediğin gibi üye fazla yok daha çok konu açabilirler daha fazla siteye girebilirler...başlıca bu ikisi tabi hepsi bunlardan ibaret değil BeRçİm=hepsim_eren: evet BeRçİm=hepsim_eren: peki adının açılımı ne yani cmr_ern_cnsl ne demek? (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): ilk başta cemre resimlerini göre göre tabi diziden de kaynaklanarka cemreyi az buz sevmiştim açıklaması ise cemre_Eren_cansel (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): aslında en çok sevdiğim eren (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): :D BeRçİm=hepsim_eren: tahmin etmiştim BeRçİm=hepsim_eren: benimde peki son olarak ben nasılım? BeRçİm=hepsim_eren: davranış olarak:D (#)(R)(A)CC@nSSéé//(A)(R)(#): çok cana yakınsın ilk olarak saygılısın en sevdiğim huyun anlayışılısın:D:D BeRçİm=hepsim_eren: anam ben neymişim be sağol canım sende öylee BeRçİm=hepsim_eren: sağol çok güzel bir röportaj oldu şimdilik bu kadar bir dahaki yayında görüşmek üzere kendine cici bak görüşürüz canım çok öptüm BeRçİm=hepsim_eren: bay |
GRUPHEPSİCİLER!!!!