gülçin ile anılarımızı burada paylaşalım mı?ne dersiniz arkadaşlar
GRUPHEPSİCİLER!!!!
En bÜyÜK gRuP HePsaİ FaN SiTeSi iYi eĞlEnCeLeR DiLeRiZ ÜyE OlMNDaN FoRmU GöReMeSİnİzs
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
yaseminim benim demiş ki:benim var
yoshy aşığı demiş ki:arkadaşın şanslıymış ah birde bende olcak öyle şans
buseeren demiş ki:benimde bir anım varr..
buseeren demiş ki:biz bir gün anneannemin orada deniz kenarında yürüyorduk eren'in evlerinin oralarda.baktık karşıdan 4 tane güzel kız geliyor kim dersiniz eren yoshy gülçin ve cemre atybi o aralar dizi filan yok o kadar çok ünlü değiller daha olmaz oğlan çıkalı 1 ay bile olmamış ben onlara dedim ki siz şu olmaz oğlan klibindeki hepsi değil misiniz?onlarad evet ddiler işte konuştuk filan sonra eren in evinde havuza girdik ve onlar çok güzel yüzüyorlardı ondan sonra en fazla 5 kere filan gördüm yanii daha fazla görme imkanım olmadı
daha ne istiyorsun ki birde havuza gitmişsiniz yaa... biz daha hepsiyi göremedik nasıl havuza gitcez :(inşallah oda olur.buseeren demiş ki:biz bir gün anneannemin orada deniz kenarında yürüyorduk eren'in evlerinin oralarda.baktık karşıdan 4 tane güzel kız geliyor kim dersiniz eren yoshy gülçin ve cemre atybi o aralar dizi filan yok o kadar çok ünlü değiller daha olmaz oğlan çıkalı 1 ay bile olmamış ben onlara dedim ki siz şu olmaz oğlan klibindeki hepsi değil misiniz?onlarad evet ddiler işte konuştuk filan sonra eren in evinde havuza girdik ve onlar çok güzel yüzüyorlardı ondan sonra en fazla 5 kere filan gördüm yanii daha fazla görme imkanım olmadı
cmr_ern_cnsl demiş ki:daha ne istiyorsun ki birde havuza gitmişsiniz yaa... biz daha hepsiyi göremedik nasıl havuza gitcez :(inşallah oda olur.buseeren demiş ki:biz bir gün anneannemin orada deniz kenarında yürüyorduk eren'in evlerinin oralarda.baktık karşıdan 4 tane güzel kız geliyor kim dersiniz eren yoshy gülçin ve cemre atybi o aralar dizi filan yok o kadar çok ünlü değiller daha olmaz oğlan çıkalı 1 ay bile olmamış ben onlara dedim ki siz şu olmaz oğlan klibindeki hepsi değil misiniz?onlarad evet ddiler işte konuştuk filan sonra eren in evinde havuza girdik ve onlar çok güzel yüzüyorlardı ondan sonra en fazla 5 kere filan gördüm yanii daha fazla görme imkanım olmadı
buseeren demiş ki:ama ben daha çok görmek istiyorm dediğim olalı nerdeyse 1 2 yıl oldu şimdi beni sokakta görseler belki yarısı tanımaz
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics